Uw goedkope energie voor elke dag.

Uw energie is onze missie

  • Persoonlijk Contact

    Bij Inergiq ben je geen nummer. Isaï en zijn team zorgen voor een directe, persoonlijke band met elke klant.

  • Van Particulier tot KMO

    Of het nu gaat om een kleine huishoudelijke installatie of een grootschalig KMO-project, Inergiq heeft de expertise om aan alle behoeften te voldoen.

  • Directe Oplossingen:

    Tegenkomen van onverwachte uitdagingen? Inergiq biedt on-the-spot oplossingen om het project soepel te laten verlopen.

Van zonnepanelen tot laadpalen voor elektrische voertuigen, staat Inergiq tot uw dienst.

Persoonlijk betrokken

“Bij Inergiq zetten we onze gezamenlijke expertise in zonnepanelen, batterijen en laadpalen volledig in. Ik ben er trots op zelf aanwezig te zijn bij elk project, waarbij ik zorg voor een perfecte afwerking. Voor mij is het van groot belang dat elke klant de kwaliteit en service krijgt die ze verdienen.”
– Isaï, zaakvoerder van Inergiq.

Inergiq staat voor kwaliteit, persoonlijke betrokkenheid en duurzaamheid. Mocht er zich een onvoorziene situatie voordoen tijdens de installatie, dan garandeert Inergiq een directe en passende oplossing. Bovendien wordt er rekening gehouden met grote verbruikers, zodat klanten altijd de meest efficiënte energieoplossing voor hun specifieke situatie krijgen.

Frequently Asked Questions

Heb je vragen die je niet terugvindt in onze FAQ? Aarzel niet om contact op te nemen via met ons. Ons deskundige en toegewijde team staat altijd klaar om je te assisteren en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.